01 January 2014

Manisnya 2013 - Mas



Assalamualaikum dan salam tahun baru semua. 


Manisnya tahun lepas kan. Alhamdulillah. TQ Allah atas nikmat kesihatan dan kemampuan kpd kita semua untuk melaksanakan segala apa yg telah kita capai 2013. Setelah berehat setahun (2012) Mas dah balik ke asal (tapi lebih tembammmmmm-lah-sangatt!) dengan membeli motor baru, panjat Gunung Kinabalu utk kali ke2, kembali scuba diving, outdoor impromptu, dan paling berharga kini 3beradik completely insane with riding activities.. Hehe..  


Pencapaian lain masih blom nampak sangat, walaupun keje dah sploh tahun, tp masih level kuli je..tp apapun Alhamdulillah, masih ok lagi. Boifren? Ok,..yg tu lg laa takleh komen! Aww..  


Korang plak, cane?




3 comments:

  1. Tahniah mas! byk tul achievement 2013 :-) Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete