23 February 2013

Perbarisan Hari Wilayah 2013



Kali pertama menyertai perbarisan untuk syarikat. Masa mula-mula email keluar untuk cari peserta sukarela aku macam teruja.Boleh?! hahaha Bila dah excited nak join tiba-tiba tak ada geng pulak! Alaaaa terpaksalah aku mengajak/meracun kawan2 untuk join sekali.hehe 

Nasib baik ada 2 org lagi geng ladies yang join. Part tak bestnya bila kena pegi latihan kawad hari-hari 2 minggu sebelum hari kejadian! Penat wehhh sebab latihan dibuat pada hari bekerja! Pagi pegi kawad, tengahari sambung keje. Tambah plak masa rehersal dan actual kena keluar rumah jam 5pg okay! Sebab kena berkumpul kat stadium kul6pg!

Tapi apepun 1 pengalaman yang menyeronokkan walaupun penat.


4 comments:

  1. tahniahhh!!! patriotik! :-)

    ReplyDelete
  2. Bukan itu aje..
    D makin kurus aku tengok lepas berkawad...
    dapat jadik Pelekad girl PNB lak tu.. echeeeeewwwaaa

    ReplyDelete
  3. awwww take that as a compliment! hehe

    ReplyDelete
  4. dani puji ada makna tu. tadi ada dia tunjuk2 website groupon tak. hak3

    ReplyDelete