28 February 2013

Sangat bengang ok!!


Nowadays kita memang sangat bergantung dengan segala macam storage device kan? Thumdrive laa, external hard disk laa, cd la dan macam-macam lagi. Nak dijadikan cerita, segala dokumen kerja, gambar-gambar peribadi aku berada dalam external hard disk dan baru-baru ni hard disk tu corrupt!!! 

OMG!! 

Rasa nak teriak kuat-kuat and nak marah/maki hard disk tu tapi apakan daya nangis keluar airmata darah pon tak guna benda dah jadi. Aku dah hantar hard disk tu to my friend mintak tolong dia selamatkan data dalam hard disk tu tapi until now dia belum dapat resolve sebab bz bekerja. 

Sangat-sangat berharap dapat balik data-dataku!

5 comments:

  1. Replies
    1. yezzaaaa sbb itu aku sgt2 bengang!! huhu

      Delete
  2. hopefully semua data tu tak ilang la kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yezzaaaa really in hope! if not...huarghhhhhhhhh!!! sedeyyy :(

      Delete