24 August 2013

Review Pendek: Istanbul Aku Datang


Akhirnya aku tengok gak cerita nih.

Heiii membara-bara aku time Azad pujuk Dian dengan cincin tuh. Huuuh. Dalam hati aku memanggil-manggil,

“Dian! Jangan tertipu dengan jantan-jantan sebegini!”

Alasan dia memang standard untuk peluang kedua punya alasan. Huh! Tapi kalau dah sayangkan senang aje nak kena balik. Nasib Dian baik sebab masa tu dia dah ada rebound man yang she end up marrying. Good for you Dian! 

Sweet tapi aku tak suka. Aku sangat tak OK part bersekedudukan tuh. Banyak lagi kut cara nak buat cerita tu sweet. It sends the message that ITS OK? ….. NOT COOL! NOT RIGHT!

 

3 comments:

  1. ye aku stujuk kalo bebudak yang leh pikir citer nih sekadar suwit jer ok lah. tapik yang takleh pikir yang bersekudukan tuh tak ok....bahaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seb baik lisa dalam citer nih tak annoying terjerit2. aku suker part megi mee asam laksa tuh! suwittt!

      Delete