03 January 2013

Maidless

Kenapa saya suka maid saya, Sunnah? Dia ringan tulang, proactive & tak banyak cakap. Maksud ringan tulang tu contohnye dia buat kerja cepat dan cekap. Kejap jer pinggan2 yang bersusun kat dalam sink dah clear. Bile dia masak dia akan clean as she goes so dapor tak penah kecah. Maksud proactive tu plak biler saya turun bawak flusk dia akan trus tau isik kan air panas. Dia pon x penah ngomel bila saya mintak tlg buat something. So im gonna miss her sbb dia pandai jaga Qeeb dgn sabar. Dia sudah pon pulang ke tanahairnya smoga betemu jodoh di sana.

8 comments:

  1. Camne qeeb now? Tanya2 tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak fara, Qeeb ok jer tak tanya pon. tapik biler dia nampak airplane dia cakap k.sunnah lah dalam tuh.

      Delete
  2. Nama dia Sunnah? peeeergh!
    Dia balik untuk mencari jodoh ke Sol?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesszaa nama sunnah sahaja dalam passport takde nama bapak. maybe lah carik jodoh...muda lagik dia tuh.

      Delete
  3. aku jakun! ada konsep reply comment camnie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann?? best kan ada konsep reply ni?? hehehehe...

      Delete
    2. ohhh reply dlm reply kat blog ni..igtkan kat email je leh trs masuk blog.hehe

      Delete