14 April 2013

BENGANG!



11 april 2013

Ye.. memang aku tengah bengang sekarang.. tersangat bengang.. sebab tu aku buat entri ni sekarang!

Belom pernah sepanjang tempoh 8 tahun aku bekerja aku sebengang ni dengan user.. tapi dorang ni betul2 buat kepala aku berasappppppp je..

Sakit jiwa jadinya nak deal dengan orang BODOH SOMBONG BONGKAK PADAHAL KO BODOH TAHAP BANGANG! Haduhhhh marah betul aku!

Ingat bos aku bayar gaji aku semata-mata nak layan KEBODOHAN ko ke.. wehhhh aku banyak lagi keje lain la nak buat.. kalau ikut hati nak je aku blah.. tapi sebab kan aku respek kat ko.. aku TAHAN je!

Fuh medidih ni!

6 comments:

  1. FUUUUUUUUUH...

    entry mendidih betul nih..
    aku kasik 5 bintang!

    ahahah

    Sabo sabo.. nanti kite pi makan2 ye..

    ReplyDelete
  2. Tapi hari post nih hari aHad.. jadi hari menaip post ni hari apa actually ko mendidih ni?

    ReplyDelete
  3. Ok.. baca entry lagi satu baru nampak date..

    Hari yang SAMA!

    ahahahah.. habis lenyek bunga cinta muuu

    ReplyDelete
  4. pehhhh i feel u lah babe! hehe

    ReplyDelete
  5. fuhhh.. time tu kalau ikutkan temper aku.. memang nak je aku hentak meja depan dia..

    ade ke pc slow pon salahkan sistem aku siap nk fail kan uat.. ape ke bangang.. sendiri punya masalah pastu nk marah2 salahkan sistem.. konon mengaku pernah jd database admin.. tp BANGANG!

    arghh kalau nak listkan kebangangan dia memang banyak.. huhuhuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia admin MS Access kut..
      pun db gak

      her her

      Delete