30 April 2013

Virtual Office

Alhamdulillah, dah 2 minggu saya kerja dalam mode Virtual Office ni. Walaupun Cuma 3 hari seminggu, tapi terasa jugak syoknya tu, sebab saya memilih untuk VO pada hari Isnin, Khamis dan Jumaat. Seperti hujung minggu yang panjang kan? Hari pertama tu, kurang selesa sebab duduk pun menumpang kat kerusi pendek colorful anak punya. Kerusi pun memainkan peranan penting untuk focus bekerja kan? Saya cuba guna kerusi kat meja makan pulak, tapi mula lah asyik rasa nak makan. Tak boleh jadi ni, malam tu juga saya beli kerusi baru, yang macam kat office.

Boleh gerak-gerak,
boleh sandar-sandar,
boleh pusing-pusing.

Kerusi manager.


6 comments:

  1. Aku pulak akan VO kalau aku MC dan AL/EL je. huh! Apekah? Macam laa aku ni manager.. hahaha

    ReplyDelete
  2. ko dedikasi mas... hehhe.. aku .. hari cuti kalu, mmg tak pandang le hal2 opis.. boss called pun aku x jawab..

    ReplyDelete
  3. tu aaa pasal.. tensen ok. wiken kalu, mmg aku x jawab aaa calls keje. tp weekdays nie.. sampai malam sesuka ati je bank call aku lepas mgrb bagai.. ghrrr

    ReplyDelete
  4. kak fara VO pakai seluar kotak2 eh?

    ReplyDelete
  5. ikut hari laaa.. kalau hari jumaat, pakai telekung bagai..

    ReplyDelete
  6. VO.. Menarik kalo nak try tapi kalo aku yang tak berapa disiplin ni aku tk rasa VO aku berjaya hahahhaa..
    Mode rumah

    ReplyDelete