11 April 2013

Keek..keekers! Haha

Ape itu keek? I tau keek pon sebab follow twitter Dr Halina yg tweet video2 keek anak-anak dia. Sebab nak tgk anak-anak dia yang comel i pon installlah keek! Hahaha boleh?! Bila dah install baru tau dia adalah twitter versi video sebab boleh post video2 pendek je.Bila dah ada keek mulalah gatal nak post video walaupon pada mulanya segan giler nk rekod video muka sendiri! Hahahaha tapi now byk keek muka anak jelah since i don't have much thing to keek about. :) 

Saje ambik tahu social networking media yang ada now. Taknakla ketinggalan jugakkan. So ape lagi jomlah ber'keek'!

3 comments:

  1. Yeepaaa...
    At Last! entry Keek!

    Mari BerKeek: jemputz

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeepaaaaa

      Mari berkeek:dianasierra19

      hehe

      Delete
  2. aku keek idok..wechat pon idok lagi. hahaha.. brani tgkp gamba n taip2 je dulu kot :p

    ReplyDelete